مطالبی پیرامون کنترل درب های آپارتمان

تو این وبلاگ قصد داریم راه های برقی کردن درب ضدسرقت و چوبی رو بررسی کنیم

مطالبی پیرامون کنترل درب های آپارتمان

تو این وبلاگ قصد داریم راه های برقی کردن درب ضدسرقت و چوبی رو بررسی کنیم

  • ۰
  • ۰

مکینتاش و لیزا
در سال 1983 ، اپل با معرفی لیزا ، اولین موس و سیستم عامل رایانه با رابط گرافیکی ، نمادها و ویندوزها ، رایانه های شخصی را تغییر داد. سپس ، در سال 1984 ، سیستم عامل Macintosh توسط اپل در حالی که به طور گسترده منتشر شده بود ، راه اندازی شد. معرفی مکینتاش و معرفی نسخه های مختلف برنامه های تبلیغاتی رومیزی توسط Adobe مانند PageMaker و بعداً برنامه انیمیشن ، باعث شده است که مکینتاش در بین ناشران و تهیه کنندگان فیلم و موسیقی بسیار محبوب شود. بسیاری از نرم افزارهای محبوب امروزی مانند مایکروسافت ورد و Adobe Photoshop برای نخستین بار برای مک نوشته شدند.

در اواسط دهه 1980 ، اپل دو بخش داشت: یکی در سری Apple II ، که مخصوص کاربران خانگی بود و دیگری در سیستم های Macintosh برای کاربران حرفه ای ، و تحقیقات زیادی را در مورد این دو بخش انجام داد ، اما با تمام این تلاش و تحقیق. Macintosh در دهه 1970 نتوانست سهم بازار مشابهی با رایانه های اپل II داشته باشد ، اما همچنان به رقابت با iBeibam ادامه داد. (یونیکس با سیستم عامل Mac متفاوت است).

بهترین دوران (1989-1991)
اپل در سال 1989 مدل جدیدی از لپ تاپ را معرفی کرد به نام Macintosh Portable و سپس نوت بوک PowerBook به بازار راه یافت. این شبکه موبایل که با همکاری سونی طراحی شده و از باتری های دو ساعته ، صفحه نمایش مانیتور 9 اینچی و یک هارد 20 مگابایتی به روشی کاملاً ارگونومیک بهره می برد ، در سال 1991 سود کلانی را به دست آورد. طلا. "

PowerBook (1990-1993)
اپل پس از یادگیری برخی از درسهای دردناک پس از معرفی لپ تاپ گسترده Macintosh در سال 1989 ، به طراحی صنعتی روی آورد و استراتژی خود را بر اساس سه مدل لپ تاپ پایه گذاری کرد. یکی از این مدل ها توسط سونی معرفی شده بود (که قابلیت طراحی قطعات الکترونیکی کوچک ، بادوام و کارآمد را دارد). PowerBook 100 در سال 1991 معرفی شد و فرم استاندارد و ترکیب ارگونومیکی لپ تاپ ها را ایجاد کرد. این محصول باعث شده شهرت اپل به عنوان یک تولید کننده با کیفیت در رایانه های رومیزی و لپ تاپ مورد استفاده قرار گیرد. موفقیت PowerBook و برخی دیگر از محصولات اپل سود مالی شرکت را در این مدت افزایش داده است. مجله MacAddict سالهای 89 تا 91 اولین دوره طلایی Macintosh را به نمایش گذاشت.

اما دوران طلایی دوام نیاورد. مایکروسافت ویندوز از رابط جدیدی رونمایی کرده است که بسیاری از افراد فکر می کنند عملکرد Mac آسان است. اپل مایکروسافت را مقصر کپی کردن مک دانست ، اما ویندوز به این کار ادامه داد. اپل در دهه 1990 خط تولید خود را گسترش داد. اپل طیف گسترده ای از محصولات را ارائه داد. هزینه ساخت این تنوع محصولات از یک طرف و محبوبیت روزافزون مایکروسافت و ویندوز ، با تبلیغات گسترده و از سوی دیگر ، اپل را به ورشکستگی کشاند.

همکاری عالی (1994-1997)
در اوایل دهه 1990 ، اپل تصمیم به بازنویسی مک برای ماندن در دنیای رایانه گرفت. نیازهای کاربران و نرم افزارهای رایانه ای با سخت افزار و سیستم عامل های فعلی برآورده نمی شود. در سال 1994 ، اپل با ادغام با رقیب قدیمی خود یعنی iBiam و Motorola طرفداران خود را غافلگیر کرد. این یک پیشنهاد برای ساخت یک رایانه جدید بود که از سخت افزار iBiam و Motorola و نرم افزار Apple استفاده می کرد. با AIM Alliance (Apple IBM Motorola) ، اپل امیدوار بود که تنها رقیب مایکروسافت باشد. سپس اپل خط Power Macintosh را راه اندازی کرد که از پردازنده IBM PowerPC به جای سری 68k موتورولا استفاده می کرد. سیستم عامل اپل برای پردازنده جدید بازنویسی شده است.

در اواسط دهه 1990 ، اپل برای بهبود قابلیت های Macintosh کار کرد و پس از اولین تلاش برای تغییر کد خود ، اپل تصمیم گرفت بهتر است شروع به نوشتن یک سیستم عامل جدید و سپس تغییر آن را مطابق با UI Macintosh کنید. بعد از عدم موفقیت مشترک با iBeam در نوشتن سیستم عامل جدید ، اپل سیستم عامل NextStep را که توسط استیو جابز تولید شده بود ، خریداری کرد. این باعث شد تا جابز به اپل برگردد. در 9 ژوئیه 1997 ، اپل جابز پس از 12 سال ضرر مالی و ارزش موجودی پایین ، مدیر عامل شرکت شد. جابز عنوان خود را به عنوان مدیرعامل موقت شروع کرد و اصلاحات گسترده ای را در شکل گیری اپل انجام داد.

  • ۹۹/۰۴/۰۴
  • بهمن ذاکری

تاریخچه اپل

شرکت اپل

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی