مطالبی پیرامون کنترل درب های آپارتمان

تو این وبلاگ قصد داریم راه های برقی کردن درب ضدسرقت و چوبی رو بررسی کنیم

مطالبی پیرامون کنترل درب های آپارتمان

تو این وبلاگ قصد داریم راه های برقی کردن درب ضدسرقت و چوبی رو بررسی کنیم

  • ۰
  • ۰

فروشگاه قطعات الکترونیک

ارائه انواع مختلف خازن ها و کاربردهای آنها

خازن یک جز electronic الکترونیکی است که انرژی الکتریکی را ذخیره می کند. این قطعه از دو صفحه فلزی تشکیل شده است که به موازات یکدیگر قرار می گیرند. بین این دو صفحه فلزی صفحه ای عایق وجود دارد که دی الکتریک نامیده می شود.

هر خازن مقدار مشخصی انرژی را ذخیره می کند. مقدار انرژی ذخیره شده در خازن در فاراد اندازه گیری می شود. خازن ها در مدارهای الکترونیکی در محدوده پیکوفاراد ، نانو فاراد و میکرو فاراد موجود هستند.

خازن ها بسته به نوع ماده دی الکتریک و صفحات فلزی آن ، خواص مختلفی دارند. نام آنها معمولاً از روی سازه ای است که در دی الکتریک آنها به کار رفته است. مانند: الکترولیت ، سرامیک ، میکا ، آلومینیوم ، پلی استر و ...

1- خازن های الکترولیتی

 این خازن ها معمولاً به صورت سیلندر ساخته می شوند و با وجود حجم کم ، ظرفیت زیادی دارند. علاوه بر ظرفیت ، حداکثر تنش دی الکتریک مجاز بر روی بدن آنها ثبت می شود.

 این نوع خازن ها دارای پایه های مثبت و منفی هستند که قطب منفی آن توسط یک باند سفید روی خازن تعیین می شود.

 از یک خازن الکترولیتی برای صاف کردن و از بین بردن نویز فرکانس پایین و از بین بردن موج های ولتاژ در مدار منبع تغذیه استفاده می شود.

خازن الکترولیتی

2- خازن های سرامیکی یا عینی

خازن سرامیکی متداول ترین خازن غیر الکترولیتی است که دی الکتریک استفاده شده از آن از سرامیک ساخته شده است. بنابراین ، ثابت دی الکتریک سرامیکی بالا امکان ایجاد خازن های با ظرفیت بالا در اندازه های کوچک را فراهم می کند. این خازن ها معمولاً به شکل لنز ساخته می شوند ، به همین دلیل به آنها خازن های لنز نیز می گویند.

ولتاژ کار این خازن ها معمولاً زیاد است. این خازن ها قطب مثبت یا منفی ندارند. عیب اصلی این خازن ها این است که ظرفیت آنها به دمای محیط بستگی دارد.

یکی از کاربردهای مهم خازن های لنز از بین بردن نویز در مدارهای قدرت است. مدارهای دیجیتال معمولاً به نوسانات ولتاژ تغذیه بسیار حساس هستند. بنابراین ، برای بهبود منبع تغذیه ، خازن لنز نزدیکترین فاصله به IC قرار دارد. برای خرید قطعات الکترونیکی کلیک کنید.

خازن های لنز و سرامیک

3- خازن های پلی استر

در این نوع خازن ها از ورقه های نازک پلاستیک به عنوان دی الکتریک استفاده می شود. ورق های پلاستیکی همراه با ورق های آلومینیومی نازک در داخل قاب پلاستیکی قرار می گیرند.

امروزه از این خازن ها به دلیل ویژگی های مدار خوب استفاده زیادی می شود. این خازن ها به تغییرات دما خیلی حساس نیستند. بنابراین ، آنها در مدارهایی که به خازن با ظرفیت ثابت نسبت به گرما نیاز دارند ، استفاده می شوند.

یکی از مواد دی الکتریک مورد استفاده در این خازن ها پلی استایرن است به همین دلیل خازن های پلی استر نامیده می شوند. این خازن ها همچنین قطب مثبت یا منفی ندارند.

خازن پلی استر

4- خازنهای تانتال

در این نوع خازن ها از فلز تانتالیم به جای آلومینیوم استفاده می شود. ثابت بالای دی الکتریک تانتال در مقایسه با آلومینیوم باعث می شود که این خازن ها ظرفیت بیشتری نسبت به نوع آلومینیوم در همان حجم داشته باشند.

این خازن از سایر خازن ها گرانتر است. در خازن های Dant tantalum قطب مثبت به پایه نوشته می شود و در نوع SMD قطب مثبت خازن با خط نشان داده می شود.

این خازن ها متناسب با ظرفیت خود کوچکتر هستند و همچنین جریان نشت کمتری دارند و عمر بیشتری دارند. البته این نوع خازن ها مقاومت کمتری در برابر جریان شارژ و تخلیه دارند و ظرفیت آنها محدود است و تا 330 میکرو فاراد ساخته می شوند.

  • ۹۹/۰۷/۲۳
  • بهمن ذاکری

قطعات الکترونیکی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی