مطالبی پیرامون کنترل درب های آپارتمان

تو این وبلاگ قصد داریم راه های برقی کردن درب ضدسرقت و چوبی رو بررسی کنیم

مطالبی پیرامون کنترل درب های آپارتمان

تو این وبلاگ قصد داریم راه های برقی کردن درب ضدسرقت و چوبی رو بررسی کنیم

  • ۰
  • ۰

معرفی ترانزیستور bc547

ترانزیستور در اصل یک کلید کنترل شده الکتریکی است. یک ورودی، خروجی و یک خط کنترل وجود دارد که به آنها امیتر، کلکتور و پایه گفته می شود. هنگامی که خط کنترل (پایه) راه اندازی می شود، امیتر و کلکتور را درست مانند سوئیچ کردن یک سوئیچ متصل می کند. از آنجایی که توان بین امیتر و کلکتور می تواند بیشتر از پایه باشد، ترانزیستورها اغلب به عنوان تقویت کننده استفاده می شوند.


BC547 یک ترانزیستور NPN است به این معنی که وقتی برق به پایه (پایه کنترل) اعمال شود، از کلکتور به امیتر جریان می یابد. معمولاً ترانزیستورهای NPN برای "تغییر زمین" روی یک دستگاه استفاده می شوند، به این معنی که آنها پس از بارگذاری در مدار قرار می گیرند.
ترانزیستور N-P-N از لایه ای از نیمه هادی دوپ شده P بین دو لایه مواد N-doped تشکیل شده است. با تقویت جریان پایه، جریان کلکتور و امیتر بالا را دریافت می کنیم. این اجازه می دهد تا جریان بیشتر و عملیات سریع تر. به همین دلیل بیشتر ترانزیستورهای دوقطبی که امروزه استفاده می شوند NPN هستند.


BC547 دارای مقدار بهره 110 تا 800 است، این مقدار ظرفیت تقویت ترانزیستور را تعیین می کند. حداکثر جریانی که می تواند از پین جمع کننده عبور کند 100 میلی آمپر است، بنابراین نمی توانیم بارهایی را که بیش از 100 میلی آمپر مصرف می کنند با استفاده از این ترانزیستور متصل کنیم. برای بایاس یک ترانزیستور باید جریان را به پایه پایه تامین کنیم، این جریان (IB) باید به 5 میلی آمپر محدود شود.


هنگامی که این ترانزیستور به طور کامل بایاس شود، می تواند حداکثر 100 میلی آمپر را در سراسر کلکتور و امیتر جریان دهد. این مرحله Saturation Region نامیده می شود و ولتاژ معمول مجاز در سراسر کلکتور-امیتر (VCE) یا پایه-امیتر (VBE) می تواند به ترتیب 200 و 900 میلی ولت باشد. هنگامی که جریان پایه حذف می شود، ترانزیستور کاملاً خاموش می شود، این مرحله به عنوان منطقه قطع نامیده می شود و ولتاژ پایه امیتر می تواند حدود 660 میلی ولت باشد.


BC547 به عنوان سوئیچ
هنگامی که یک ترانزیستور به عنوان سوئیچ استفاده می شود، همانطور که در بالا توضیح داده شد، در ناحیه اشباع و قطع کار می کند. همانطور که گفته شد یک ترانزیستور به عنوان یک سوئیچ باز در هنگام بایاس رو به جلو و به عنوان یک سوئیچ بسته در هنگام بایاس معکوس عمل می کند، این بایاس را می توان با تامین مقدار جریان مورد نیاز به پایه پایه بدست آورد. همانطور که گفته شد جریان بایاس حداکثر باید 5 میلی آمپر باشد. هر چیزی بیش از 5 میلی آمپر ترانزیستور را از بین می برد. از این رو یک مقاومت همیشه به صورت سری با پایه پایه اضافه می شود. مقدار این مقاومت (RB) را می توان با استفاده از فرمول های زیر محاسبه کرد.

  • ۰۱/۰۲/۱۲
  • بهمن ذاکری

ترانزیستور

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی